Sponsorloop 17 april 2021

25 maart 2021

Sponsorloop voor Unity’99


Beste (jeugd)leden, ouders, familie en bekenden,
Heel Nederland zucht onder de zware corona-maatregelen die het kabinet genomen heeft om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Veel bedrijven, ondernemingen en ook sportscholen zijn getroffen door de maatregelen. De impact van de lockdown heeft ook op veel kinderen een negatief effect. Patrick en Marielle van Daalen en hun team doen er al vanaf het begin van de corona-maatregelen van alles aan om de lessen voor de jeugd (tot 18 jaar) door te laten gaan. Online lessen, buitenlessen en zelf een grote tent werd gehuurd om de kinderen te kunnen ontvangen.
Als ouders zijn wij zeer dankbaar dat onze kinderen tijdens deze periode toch kunnen sporten bij Unity, want karate is hun passie! Doordat het mogelijk wordt gemaakt dat ze blijven sporten en met hun maatjes trainen, kunnen ze zodoende toch hun energie kwijt en zien wij nog steeds gelukkige kinderen.


Helaas merkt ook Unity’99 de gevolgen van de corona, zeker doordat er niet meer binnen getraind kan worden en er geen toernooien meer zijn, hebben aardig wat leden opgezegd. Het is mooi om te zien dat er tijdens deze periode ook mooie initiatieven ontstaan om elkaar te helpen. Zo is het initiatief ontstaan om Patrick en Marielle een een keer in het zonnetje te zetten, middels een sponsorloop voor de jeugd tot en met 17 jaar. Waar en Wanneer De sponsorloop vind plaats op zaterdag 17 april, aanvang 14.00 uur Locatie: bij de dojo van Unity’99 in Rotterdam Zevenkamp, Swalm 4. Doel Van de opbrengst van de sponsorloop willen we namens de kinderen en ouders onderarm- pads , dumbells en springtouwen aanschaffen en deze aan Unity’99 schenken.

Hoe gaat alles in zijn werk
Het doel van de sponsorloop is dat de loper in een half uur tijd zoveel mogelijk rondjes gaat lopen. Iedere ronde is maar liefst 400 meter, Het sponsoren van de lopen kan op verschillende manieren:

 1. Een vast bedrag per ronde (achteraf betaald)
 2. Een vast bedrag, onafhankelijk van het aantal rondjes dat je gelopen hebt (dit kan vooraf al betaald worden, maar mag ook achteraf).
  Aanmelden
  Om de sponsorloop zo goed mogelijk te begeleiden (denk aan indeling per leeftijdscategorie, aanschaf drankjes etc.) vragen we om uiterlijk vóór 3 april ons te laten weten of uw kind mee gaat lopen. Dit kan simpel door een reply te geven op deze mail.
  Voorafgaand aan de loop
  De loper probeert zich door zoveel mogelijk mensen, of voor zoveel mogelijk geld, te laten sponsoren. Dit kan bij ouders, familie, buren, klasgenootjes, vrienden etc.
  De dag zelf
  Vanaf 13.00 uur kan de loper het sponsorformulier inleveren bij de organisatie (herkenbaar aan oranje hesje). De loper krijgt dan een loperskaart. Iedere ronde die wordt gelopen, wordt bij de finish afgetekend op de kaart. Aan het einde van de loop kan de loper kijken hoeveel rondjes er zijn gelopen. De loperskaart wordt dan weer ingeleverd bij de organisatie.
  Na de loop
  Na afloop wordt uitgerekend hoeveel sponsorgeld de loper heeft opgehaald en krijgt de loper het sponsorformulier retour. Hiermee kan de loper het geld bij zijn sponsoren op halen en weer inleveren bij de eerstvolgende les bij Unity’99 (graag in een envelop met het sponsorformulier zodat we weten van wie het afkomstig is). Bij de lopers waar de sponsoren vooraf een vast bedrag hebben aangegeven (onafhankelijk van het aantal rondjes dat er wordt gelopen), kan het geld op de dag zelf aan de organisatie worden afgegeven. Het sponsorgeld graag contant inleveren.
  Prijs per leeftijdscategorie
  Er is een prijs per leeftijdscategorie voor het hoogste sponsorbedrag en het hoogste behaalde aantal rondjes. We hebben al een aantal sponsoren gevonden die een bijdrage leveren om de sponsorloop extra leuk te maken!

  Het sponsorformulier Het sponsorformulier wordt in deze email als bijlage gestuurd, maar is ook verkrijgbaar bij de lessen.
  We hopen dan ook op een supergrote opkomst en gigantische gulle sponsors!

  Met vriendelijke groet, Monique en Joey Limes & Jolanda en Pieter Werff