Wij geloven namelijk dat de manier van trainen
in verschillende oosterse vechtsporten (Karate, JiuJitsu en Judo)
zorgt voor een duidelijke structuur en dus een positief effect!
Duidelijke structuur
De trainingen worden opgebouwd met
geconcentreerde en uitdagende aspecten en
worden afgewisseld met leuke en speelse momenten.
Uitdagend

Budo

Patrick van Daalen is na vele verzoeken 20 jaar geleden begonnen met het lesgeven aan kinderen met een met een stoornis in het autistisch spectrum.
Wij bieden een veilige omgeving, zodat kinderen met autisme zich thuis voelen.

Versterken van het motoriek

Lenigheid van de spieren vergroten

Concentratievermogen verbeteren

Discipline bijschaven

Toename in kracht bewerkstelligen

Conditie en uithoudingsvermogen verbeteren

Toename in zelfvertrouwen door kennis

Beter omgaan met agressie

Onze Missie: Empowerment door Beweging en Structuur

Stap binnen in een sportschool waar we geloven dat elke individuele reis naar gezondheid en welzijn uniek is. Bij ons gaat het niet alleen om fysieke activiteit, maar ook om het creëren van een omgeving waar iedereen, inclusief degenen met autisme, zich thuis kan voelen.

Autisme is niet altijd zichtbaar, maar we begrijpen dat het van invloed kan zijn op vele aspecten van iemands leven. Daarom hebben we ons gericht op het bieden van budo-lessen – geïnspireerd door diverse oosterse vechtsporten zoals karate, jiujitsu en judo. 

Deze lessen bieden een gestructureerde routine die zich vertaalt in verbeterd zelfvertrouwen, scherpere focus, verhoogd bewustzijn, versterkte sociale vaardigheden en verbeterde fysieke capaciteiten.

Onze trainingen gaan verder dan het fysieke en dragen bij aan essentiële levensvaardigheden. Van het leren stellen van doelen tot het cultiveren van respect voor anderen, van het oplossen van conflicten zonder geweld tot het verbeteren van luistervaardigheden en samenwerking. Deze lessen hebben een positieve invloed op alle facetten van het leven.

Onze budo-lessen bevorderen fysieke fitheid, maar ook mentale kracht en emotionele veerkracht. We geloven in het aanleren van respect, niet alleen voor anderen, maar ook voor zichzelf, en in het beheersen van agressie om conflicten op een constructieve manier op te lossen.

Vanaf de leeftijd van 6 jaar verwelkomen we je graag op onze trainingsdagen, woensdag en donderdag. We hechten waarde aan leeftijdsgroepen, zodat iedereen zich kan ontwikkelen in een omgeving die past bij hun behoeften. 

We nodigen je graag uit om een gratis proefles bij te wonen. Ontdek zelf de warme en ondersteunende sfeer die onze sportschool te bieden heeft. Samen creëren we een plek waar sporten en groeien hand in hand gaan, ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt.

Proefles aanvragen klik op de onderstaande button of stuur een e-mail naar info@unity99.nl mocht u nog vragen hebben kunt telefonisch contact opnemen 06 20001767 of 06 50896488

Contributie & Lestijden

Ben jij op zoek naar een gedisciplineerde, leuke maar vooral ook gezellige sportschool waar serieus en goed wordt lesgegeven?
Meld je dan nu aan!

Lestijden & Locaties

 • Woensdag

  Swalm 2, 3069 LH Rotterdam Zevenkamp

  15:00 – 15:45 | 6 t/m 8 jaar (kleine dojo)
  15:00 – 15:45 | 9 t/m 13 jaar
  18:45 – 19:30 |  14 jaar en ouder

 • Donderdag

  Swalm 2, 3069 LH Rotterdam Zevenkamp

  16:30 – 17:15 | 6 t/m 8 jaar
  17:15 – 18:00 | 9 t/m 13 jaar

Unity99

Budo Jeugd

De onderstaande maandelijkse tarieven gelden voor alle sporten van Unity99.

€24
 • €24,00 p.m.
 • 1x les per week
 • €31,00 p.m.
 • 2x les per week
 • €47,00 p.m.
 • Onbeperkt trainen