Cursussen en Trainingen van Unity99

Unity99 wil van meerwaarde zijn voor de lokale samenleving en bijdragen op sportief, sociaal maatschappelijk en economisch vlak.
Hieronder een overzicht van alle projecten waar Unity99 actief mee bezig is, klik op een project voor meer informatie.

Charity Tournament

Vereniging Unity99 organiseert jaarlijks een groots karate evenement voor een goed doel. Jonge karateka’s uit heel Nederland gaan de strijd tegen elkaar aan.
De opbrengt van het inschrijfgeld en sponsoring komt ten goede voor een goed doel die elk jaar opnieuw wordt gekozen.
Met dit project ondersteunen wij al 15 jaar verschillende goede doelen.

Fighting 4 Change

Jongeren die zelfvertrouwen opdoen, leren grenzen te (h)erkennen of erachter komen hoe ze hun ongenoegen verbaal kunnen uiten. Unity99, een vereniging gespecialiseerd in zelfverdedigingssporten, ontwikkelde een pedagogisch programma voor jongeren met een agressie- of weerbaarheidsprobleem. Steeds meer organisaties verwijzen naar Fighting 4 Change. Zo ook FlexusJeugdplein, gespecialiseerd in…

Ladies Empowered

In de media hoor je steeds meer incidenten waarbij fysiek geweld wordt gebruikt. Waardoor wij ons steeds vaker onveiliger gaan voelen. Veel mensen realiseren zich echter niet dat men zich met relatief eenvoudige technieken kan wapenen tegen agressie. Er is geen jarenlange training in de gevechtskunsten voor nodig om aanvallen van anderen af te slaan. Ook vrouwen en mensen, die fysiek minder sterk zijn kunnen dit leren.

Schoolsportverenigingen

Vereniging Unity99 en Rotterdam Sportsupport hebben hun krachten gebundeld om de jeugd uit Rotterdam aan het bewegen te krijgen.
De schoolsportverenigingen, een succesvol product van Rotterdam Sportsupport, zorgen ervoor dat kinderen die niet in staat zijn om zich bij een sportvereniging aan te sluiten toch kunnen sporten. Dit doet Rotterdam Sportsupport door de verenigingen naar de kinderen toe…

Talentontwikkeling Topsport

De weg naar het podium.
In Nederland vindt de kennismaking met sporten veelal plaats op school, binnen het gezin of bij de sportvereniging. Essentieel hierbij is dat kinderen het plezier van sport inzien. Hiernaast is het belangrijk dat kinderen leren bewegen, dat hen het fysieke alfabet (=basisvormen van bewegen) wordt aangeboden en dat zij kennismaken met…

The Confidence Program

Naar schatting missen in de V.S. elke dag 150.000 kinderen school te wijten aan angst of intimidatie van pest kopen. Feit is dat velen geloven dat angst voor pesten “de” hoofdoorzaak is van een laag zelfvertrouwen bij kinderen. Een statistiek dat ook zorgen baart is dat minder dan 15% van de kinderen melding doet van pesten. We weten dat de meeste pest koppen onzeker zijn en een gevoel van eigenwaarde zoeken.

Unity99 Academy

Wist u dat Budo Vereniging Unity99 zich dagelijks inspant om via vechtsport kinderen te laten vechten voor een mooie toekomst? Waarschijnlijk niet.
Unity99 spant zich sinds 1999 belangeloos in voor de toekomst van vele kinderen. Ieder dag zet de club zich in om kinderen zowel in de sport en maatschappelijk kampioen te maken. Die inzet resulteerde afgelopen jaren in meer dan 80 kinderen met autisme die…

Unity99 Clinics

Middels de Unity99 Clinics wil Vereniging Unity99 en haar maatschappelijke partners bijdrage aan de verbetering van de sportparticipatie in de stad Rotterdam. Vereniging Unity99 verzorgt op meerdere locaties en het gehele jaar door clinics op scholen, instellingen en bedrijven.
De clinics hebben als doel om kinderen en volwassen te laten bewegen en kennis te geven aan onze verschillende vechtsporten.