Games of the Week

17 februari 2021
Kom jij met ons het voorjaar vieren? Unity99 organiseert tijdens de voorjaarsvakantie een week vol met leuke en avontuurlijke trainingen voor onze jeugdleden. We stappen even bewust van het rooster af zoals we deze de afgelopen weken hebben aangeboden, omdat we juist in deze tijd willen zorgen voor veel plezier en samenhorigheid voor onze leden. Kom lekker met ons naar buiten en geniet van de spectaculaire en coole trainingen die we voor jullie hebben samengesteld.

Kom jij met ons het voorjaar vieren? Unity99 organiseert tijdens de voorjaarsvakantie een week vol met leuke en avontuurlijke trainingen voor onze jeugdleden. We stappen even bewust van het rooster af zoals we deze de afgelopen weken hebben aangeboden, omdat we juist in deze tijd willen zorgen voor veel plezier en samenhorigheid voor onze leden. Kom lekker met ons naar buiten en geniet van de spectaculaire en coole trainingen die we voor jullie hebben samengesteld.

Alle combat trainingen van deze week (zaterdag 20 t/m zondag 27 februari) komen te vervallen. Graag willen we jullie vragen om je op te geven via onze app die wij gebruiken voor onze CrossFit leden, zodat wij van te voren weten hoeveel kids er gaan komen ivm voorbereidingen.

Mocht u geen inloggevens hebben zou u dan aub ons per mail hiervan op de hoogte willen brengen?

Hoe werkt onze app;

Via de email krijgt u de inloggegevens gestuurd. Met dit account kun jij jouw deelnames aan de lessen beheren. Je kan nu inloggen in de app of het ledenportaal https://unity.crossbit.nl/cbm met onderstaande gegevens:
 
Gebruikersnaam: ………
Wachtwoord: ……
 
Dit wachtwoord is zelf aan te passen in je profiel.
Mocht het op een of andere reden niet lukken om in te loggen. Dan horen wij dit graag.
 
STAP 1: DOWNLOAD SPORTBIT

Download de app SportBit uit de App Store/Play Store. Of via de computer.

STAP 2: LOG IN BIJ CROSSFIT 7 KAMP

Gebruik de inlog gegevens van jouw account om in te loggen bij CrossFit 7 Kamp.

STAP 3: KLAAR VOOR GEBRUIK!

Nu kun je makkelijk in- en uitschrijven voor alle lessen.

Wij hebben er in iedergeval heel veel zin in en hopelijk jullie ook!
 
AfbeeldingFilmscene MakenAltijd al eens een echte filmscene na willen spelen zoals die van Bruce Lee, Jacky Chan, Turtles of Ninjago?

Op Zaterdag 20 Februari krijgen jullie alle favoriete Kickz and Trickz van onze docenten aangeboden om ze vervolgens in een echte scene te op te nemen.

Onder leiding van meester Oniell met een aantal academy leden beloofd het een spectculaire ochtend te worden voor onze jeugd helden!

Wij zullen de filmpje laten zien op onze social media accounts mocht u dit niet willen is dit uiteraard geen probeem, geef dit aan bij de trainer zodat hij daar rekening mee kan houden.
AfbeeldingBoxing TrainingEven lekker stoom afblazen? Of gewoon zin in een heelrijke workout waarbij je ook nog eens goed leert combineren?

Dan is deze Boxing training de ideale les voor jou! Kom op maandag 22 Februari en neem een flesje water mee, want dat zul je zeker nodig hebben!

Heb je geen eigen handschoenen? Geen probleem deze kun je gewoon van ons lenen.
AfbeeldingDodgeBall GamesDe 2 favoriete games van de docenten van de unity99 Academy in 1 les!

Plezier maken is erg belangrijk en zeker in deze tijd willen we in ieder geval 1 dag aanbieden waarin we tradititie getrouw elke vakantie wel een keer deze spelletjes spelen.
– Dodgeball is een wereld beroemd spel waarbij je goed moet ontwijken en proberen mensen te raken met een bal. (belangrijke overeenkomst met Oosterse gevechtskunst)
– Kegel roof kan met trots HET spel van de Unity99 Academy genomed worden, want zo lang als dat de club bestaat wordt dit spel  al gespeeld! TOT Dinsdag!
AfbeeldingCircuittrainingDat werken aan je Kracht en Conditie leuk kan zijn dat bewijzen we al elke week in onze CrossFit box., maar op woensdag 24 Februari tracteren we ook onze vechtsport jeugd op een uitdagende en leuke Circuit training!

Op een leuke en speelse manier worden verschillende oefeningen aangeboden, waardoor jouw kracht, conditie, behendigheid en lenigheid zal worden getraind.

Kom je met ons mee zweten?

 
Kata | BunkaiZou je graag eens een kata voor de 2de dan willen leren? Dan mag je deze Kata & Bunkai training van vrijdag 26 Februari niet missen!

Tijdens deze les wordt de 8ste kata van karate geleerd in 1 les met daarbij de uitleg van de kata met partner(s). Deze uitleg van de kata wordt ook wel de bunkai genoemd.

De les is perfect voor alle karateka’s en ook zeker voor de jiujitsuka’s, want tijdens de uitleg wordt heel mooi duidelijk hoe mooi de conectie is tussen karate en Jiujitsu.
AfbeeldingAgility TrainingAls jij wilt werken aan jouw behedigheid, explosiviteit en snelheid dan is deze Agility traininig perfect voor jou!

Behedigheid, explosiviteit en snelheid zijn precies 3 vaardigheden die zeer belangrijk zijn voor vechtsporters en tijdens deze speciale training worden technieken en oefeningen aangeboden die ervoor zorgen dat je juist die vaardigheden versterkt.

Tijdens deze les worden deze vaardigheden ook weer getest in spelvormen dus eigenlijk dat wordt gegarandeerd veel plezier!

Tot zaterdag 27 februari!