De gyms blijven open…

5 november 2020

De gyms blijven open. We zijn ontzettend dankbaar dat de belangrijke rol van sport op deze manier benadrukt wordt door onze overheid, en dat we jullie een service mogen bieden terwijl een groot deel van het land op slot gaat.

In de gyms blijven de maatregelen van de afgelopen weken gelden. De nieuwe maatregelen die vandaag zijn aangekondigd brengen daarnaast één grote verandering met zich mee; er mogen geen groepslessen meer worden gegeven aan volwassenen.
Wij zijn een Sportschool waarin groepslessen centraal staan dus deze maatregelen zorgen voor een grote verandering voor de lessen aan volwassenen.

De nieuwe maatregelen zijn gisteravond woensdag 4 november ingegaan om 22:00 en gelden tot 19 nov. Vanaf vandaag kunnen alle leden vanaf 18 jaar gebruik maken van de box of dojo echter is het niet toegestaan vanuit de overheid dat de trainers instructies geven/ les geven.

Dit betekent dat de CrossFit atleten boven de 18 jaar volgens het huidige rooster de WOD’s zelfstandig kunnen draaien in groepsverband met hantering van de bekende maatregelen. De workouts worden zoals gebruikelijk in de app geplaatst en de instructies zullen erbij vermeld door onze coaches.

Voor alle vechtsporters boven de 18 jaar stellen we de mat ook beschikbaar, zodat er zelfstandig getraind kan worden. Conform de maatregelen max 2 personen per groepje en er geldt een maximum van 30 personen van zelfstandige ruimte en er mogen meer groepjes naast elkaar sporten als: 
– Groepje 1,5 meter afstand houden
– Duidelijke afbakering is van de verschillende groepjes
– Zij niet mengen

Je mag zelfstandig je training afwerken, maar wij zullen ook trainingen op onze whiteboard in de dojo vermelden. 

Voor de jeugd lessen veranderd er gelukkig niets!

We zijn je dankbaar voor je begrip, je geduld en je flexibiliteit deze periode. En we hopen dat je rekening blijft houden met elkaar, dat je oog hebt voor leden die het moeilijk hebben en elkaar (digitaal) opzoekt als je iemand een tijdje niet gezien hebt. We gaan als comm(unity) door deze periode heen. Samen. Blijf gezond en sterk!