CoronaVirus

13 maart 2020
Leden!
 
Het Coronavirus zorgt wereldwijd voor veel onrust en ondanks dat we
het hoofd koel willen houden, zullen we ons uiteraard wel houden aan de adviezen uit de persconferentie met de minister president van gisteren.

Daarom hebben wij het volgende besloten:Wij blijven tot nader order gewoon OPEN! Wij willen er alles aan doen om onze leden de ruimte te bieden om te blijven sporten en daarom zullen wij onze lessen behoorlijk aanpassen.Tijdens de lessen zullen we minimaal tot geen contact maken met elkaar en zullen onze docenten zeer creatief zijn in het aanbieden van de lessen.We vragen aan alle leden om voor de les hun handen grondig te reinigen met zeep.De trainingen zullen 10 minuten eerder stoppen, zodat de mat na elke les gereinigd kan worden.
 
Op onze externe locaties (Nesselande, Ommoord en Prinsenland) vragen wij de kinderen gymschoenen/ binnenschoenen tijdens de les te dragen,omdat deze ruimte lastiger is om te reinigen.

Wij zullen na het weekend beslissing nemen mbt bandenexamen wat
volgende week zal plaatsen. 

We houden dit aan zolang het volgens de overheid nodig is.

Gelieve wel graag thuis te blijven als je griepverschijnselen (verkouden, hoesten, keelpijn en/of koorts )hebt, neem je eigen waterfles mee, was je
handen regelmatig.

Hartelijk dank voor jullie begrip