Bandenexamen

22 juni 2020
Goed nieuws!

Voor al onze vechtsporten gaan we de Kyu-graad (band) examens organiseren. Dit stond bovenaan ons lijstje van evenementen die we zouden gaan organiseren, zodra de mogelijkheid zich aanbied. Wij zijn ons ervan bewust dat het kort dag is, maar met de constructie die we hebben bedacht zijn we ervan overtuigd dat we op een veilige manier alle leden de mogelijkheid bieden om alsnog het examen af te leggen waar zo hard voor is getraind.

Examen week!

We hebben er dit keer voor gekozen om de examens voor Karate, Jiujitsu en Budo in de periode van woensdag 1 juli t/m woensdag 8 juli af te nemen. Onze keuze is om de examens tijdens alle reguliere lessen af te nemen, zodat we de groepen overzichtelijk houden en we ook voor het publiek de mogelijkheid bieden om te komen kijken. Tijdens de lessen die in onze hoofdlocatie wordt gegeven zullen we tijdens de examens zo veel mogelijk gebruik maken van de tent, zodat we de maatregelen van de overheid beter kunnen naleven en het dus daardoor makkelijker wordt om publiek toe te laten. We hebben in onderstaand overzicht alle dagen en tijdstippen vermeld waar we de examens zullen aanbieden. Alle deelnemers moeten zich (opnieuw) aanmelden via onderstaande link.

Locaties Ommoord, Ijsselmonde en Prinsenland
Voor alle sporters die op onze dependances trainen bieden we de mogelijkheid om op elk ander gewenst moment dat in het overzicht wordt aangegeven examen te doen daarbij hebben wij op zaterdag 2 EXTRA examen momenten toegevoegd. Echter zullen we wel een maximum van 25 sporters per moment kunnen toelaten, zodat de groepen incl. de ouders niet te groot worden. Schrijf je dus tijdig in, zodat je kunt kiezen welke dag het beste past bij jullie agenda. 
 
Zwarte band examens BUDO
De examen week wordt afgesloten met een historisch examen! Op woensdag 8 juli zal voor het eerst sinds de oprichting van Unity99 een zwarte band examen worden afgenomen voor onze Budoka’s. Dit examen zal plaats vinden in de dojo. Tijdens dit examen zullen ook de banden examens voor budo worden afgenomen.


 
Klik op de onderstaande link om je op te geven voor het bandenexamen!
Klik hierhttps://www.unity99.nl/evenementen/2020-07/