Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Vanencompetitie

Datum: 14 januari 2018 | Prijs: €5

CONVOCATIE en inschrijfformulier

Geachte ouder/sporter,

Op zondag 14 januari 2018 wordt de 17de competitiedag van de Jeugdvaantjes competitie gehouden. Deze competitie is binnen onze school speciaal bedoeld voor kinderen die nog geen of weinig ervaring hebben in het doen van wedstrijdjes. De competitiedagen worden minimaal drie maal per seizoen op een leuke, kleinschalige en sportieve manier opgezet. Alleen kinderen van de karatescholen van Budo Vereniging Unity99,Unity99, Tadashiido, karate Moerdijk en sportschool Muilwijk nemen deel aan deze competitie.

Kinderen verzamelen op de competitiedagen punten door het lopen van stijlvormen (kata) en/of kumite wedstrijden. Zowel bij goede als bij minder goede uitvoering, bij winst en bij verlies worden er punten toegekend. Dit betekent dat alle kinderen beloond worden voor hun inzet. De punten van verschillende competitiedagen worden bij elkaar opgeteld. Aan het eind van elke competitiedag ontvangt elke deelnemer een diploma met het actuele puntentotaal. Elke keer als een deelnemer er 100 punten bij heeft, ontvangt deze een vaantje corresponderend met een bandkleur. Bij 700 punten ontvangt de deelnemer een trofee en promoveert deze naar een hogere klasse.

Deelnemers worden zo goed mogelijk ingedeeld op basis van leeftijd, sekse, gewicht, lengte en band. Bitje en handschoenen verplicht kleur van de handschoenen zijn vrij.

Het is niet verplicht om aan alle competitiedagen mee te doen. Als een deelnemer een competitiedag afwezig is, dan blijven de punten gewoon staan tot de eerstvolgende keer. Voor elke competitiedag wordt je apart uitgenodigd. Inschrijving kost € 5,00 per competitiedag ongeacht 1 of 2 onderdelen. Publiek heeft vrij toegang.

Deelname aan deze competitiedagen levert een grote bijdrage aan de voorbereidingen voor de bandexamens. Bovendien is het gewoon erg leuk!

De organisatie behoudt zich het recht om het programma te wijzigen.

Leeftijd 6 t/m 7 jaar melden om 9.00 uur en omstreeks 9.30 uur beginnen.

Leeftijd 8 t/m 9 jaar melden om 9.30 uur en omstreeks 10.00 uur beginnen

Leeftijd 10 t/m 15 jaar melden om 12:00 uur en omstreeks 12.30 uur beginnen.

Dojo Unity99, Swalm 2, 3068 LH Rotterdam (Zevenkamp)

Aanmelden via de website www.unity99.nl evenementen voor 1 januari 2018

Gegevens

Datum:
14 januari 2018
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Organisator

Unity99 Rotterdam
Telefoon:
010-8426090
Website:
www.unity99.nl

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.
X