SWANLIFE

12 april 2022
Zoals jullie al weten zijn er  de afgelopen periode nieuwe buren in ons geliefde pand ingetrokken. Het gaat hierbij om een kleding Merk van een Oud-Karateka (Donny Navajas) genaamd SWANLIFE.

SWANLIFE staat voor veel dingen in het leven die ook toepasbaar is in onze wereld, de Karate wereld en hierbij willen ook wij even stil staan.

SWANLIFE is een ode aan de broederschap die altijd voor elkaar klaar staat, hiermee bedoelen wij dat we geen onderscheid maken op basis van etniciteit. Het maakt ons niet uit welke kleur zwaan je bent. Zwanen zijn loyaal, monogaam en zullen altijd hun eigen kring en familie beschermen. Dat is waar wij voor staan.

Verder heeft SWANLIFE ook een diepere betekenis voor het leven, want jullie hebben ook gezien dat het logo van het kledingmerk een Origami zwaan is. Origami is een Japanse vouwkunst, dus je kan zeggen dat dit het kunst is van het vouwen, en dat SWANLIFE de kunst van het leven is.
“Wat je ook meemaakt in je leven, positief of negatief is het een vouw in je leven. En dit maakt jouw uiteindelijk de origami ZWAAN. Want niemand maakt mee wat jij meemaakt maar het maakt jou wel de perfecte jouw.’

Dus om dit te vieren is er voor alle leden een kortingscode: UNITY99 ,
Verzilver deze code nu op www.swanlife.nl 

SHOP NOW!

En voel je vrij om langs te komen.

TEAM SWANLIFE